Follow Life

Sağlıklı ve Parlak Ciltler için Doğru Adres SELİN TÜRKMEN BEAUTY

ESKİŞEHİR

Güzellik sektörü, kendini günden güne geliştiren yenilikçi bir sektör haline geliyor. Popüler kültürde kişisel bakım ve güzellik unsurları yenileniyor ve alanını genişletiyor. Eskişehir’de kaliteli hizmetleriyle adından söz ettiren, kendi adını taşıyan güzellik merkeziyle Selin Türkmen de çalışma alanını giderek genişleterek başarılarını büyütmeye devam ediyor. Kendisiyle yaptığımız röportajda “Selin Türkmen Beauty” kuruluş sürecinden bu yana verdiği hizmetlerden ve cilt bakım uygulamalarından bahsettik.
 

Röportajımıza başlarken kariyer yolculuğunuzdan kısaca bahsedebilir miyiz?

Öncelikle şunu söyleyebilirim,güzellik sektörü çocukluğumdan itibaren zaten ilgim olan bir sektördü. İlk adımımı Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri bölümünden başlayarak yaptım. Daha sonra Özel Eğitim Kurumlarından birçok eğitim alarak kendimi geliştirdim. Yani açıkçası bu sektör için uzun yıllar kendimi en iyi şekilde hazırladıktan sonra bir merkez açmaya karar verdim.

Selin Türkmen Beauty World fikri nasıl ortaya çıktı, açılış süreci nasıl ilerledi?

Merkezimi ilk 2017 yılında açtım ancak o zaman isim olarak farklıydı. Kariyer hedefim markalaşıp, kişiye özel ve kaliteli hizmetler sunmaktı. 2019 yılında ise kendi markamı yaratarak Cassaba Modern’deki merkezime “Selin Türkmen Beauty” adını verdim. Ve gün geçtikçe hizmet yelpazemi, müşteri portföyümü yükseltip genişleterek daha kaliteli hizmet sunmaya devam ediyorum.

Merkezinizde hangi hizmetleri sunuyorsunuz?

- Solaryum               - Dermapen
- Kafa Masajı           - Radyo Frekans
- Lazer Epilasyon    - Hydrafacial Bakım 
- Kaş Dizayn            - İğnesiz Mezoterapi
- Microblading         -Snowcell Cilt Bakım
- Kirpik Lifting          - Yosun Peeling
- G-5 Masajı             - Özel Cilt ve Dekolte Terapisi


Peki bu işlemler arasında en çok talep gören, uzman olduğunuzu düşündüğünüz işleminiz nedir? Bu işlem hakkında bilgi verir misiniz?

Merkezimizde en çok talep gören işlemler; Cilt Bakım işlemlerimizdir. Aldığım bazı özel eğitimlere dayanarak kendi hazırladığım sekiz farklı protokol cilt bakımımız mevcuttur. İşlem öncesinde Cilt Analizi yapılır ve kişiye özel olarak, cilde uygun bakımı seçerek uygulamaya geçilir.

Bu işlemleri hangi yaş aralığındaki kişiler ve hangi dönemlerde tercih etmeli, herkes yaptırabilir mi?

Cilt bakım uygulamalarımız cilt tipine uygun olmak şartıyla 16-17 yaş itibariyle uygulanmasında hiçbir sorun teşkil etmez. Sadece cilt yenileme ve leke bakım işlemlerimizi kış aylarında tercih etmekteyiz. Her cilde her işlem uygulanmaz, doğru olan uzman kişiler tarafından cilt tipine uygun bir cilt bakım protokolü uygulamaktır. Biz de bunu merkezimizde en doğru şekilde sunmaya çalışıyoruz.

Sizi diğer güzellik merkezlerinden ayıran özellikler nelerdir?

Merkezimizde kişiye özel hizmet verilmektedir. Bizim için en önemlisi danışanlarımızın istek ve taleplerini karşılamaktır. 

Yazın ortasında sıcak günlerde olduğumuz bu dönemde cilt bakımı için önerileriniz nelerdir?

Yaz sıcaklarında özellikle tatil öncesi ve sonrasında cilt bakımını danışanlarıma öneririm. Güneş koruyucu kullanımını arttırıp olabildiğince güneş ışınlarından korunmayı şiddetle tavsiye ederim.

Kariyer gelecek planlarınız nelerdir, şubeleşmeyi düşünüyor musunuz?

Öncelikle kariyer hedefim olarak şunları söylemek isterim. Her sektör kendi içerisinde her gün daha da gelişmektedir. Gelişen her uygulamayı yakında takip eder, eğitim ve seminerlere katılmaktan çok büyük keyif alırım. Yenilikçi bir insan olduğum için yeni uygulamalar sayesinden güzellik merkezime ekstra işlemler  katarım. Kendi markamı yaratarak oluşturduğum merkezim için şubeleşme çabalarım devam etmektedir. En kısa zaman içerisinde birçokşehirde Selin Türkmen Beauty markası ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Yakından takip etmenizi öneririm.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.