Follow Life

Wimbledon yeniden İngiltere’de

GÜNDEM

İngiltere’de başlayıp Türkiye’ye taşınan Wimbledon Language Academy yolculuğu, yeniden İngiltere’de devam ediyor.

İlk olarak 1964 yılında İngiltere’de kurulan Wimbledon Academy’nin marka ve isim hakları 2014’te Türkiye’de Burak Koçak ve ortağı Rıza Sinan Dağyar’a geçerek Türkiye serüveni başlamış oldu. Şu an 12 şubesi bulunan Wimbledon Language Academy’nin İngiltere’ye de şubesi açıldı. Her şubenin aynı kalitede olması için titizlikle çalışan ortaklar, franchise verirken de fazlasıyla ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederken, her şeyden önemli olarak, bir eğitim kurumu olduklarını ve en iyi eğitimi sunup insanları istedikleri dil hedeflerine ulaştırmayı amaç edindiklerini de söylediler.

Ortaklar yakından ilgileniyorlar

Eğitim materyallerinden mobilyasına, dekoratif ürününe kadar aynı olmasına dikkat edilirken eğitmenlerin de mutlaka yeterliliği genel merkez eğitim koordinatörleri tarafından mülakat ve demo dersler ile sınanıyor. Daha yolun başında isim ve marka haklarını alırken yine yurtdışında Türkiye merkezli bir dil okulu açmayı hedefleyen Burak Koçak ve Rıza Sinan Dağyar, oradaki şube ile de bizzat kendileri ilgileniyor.

Türkiye şubesi öğrencileri İngiltere’ye gidebiliyor

İngiltere’de dil okulu olan ilk ve tek dil okulu markası olma unvanını da taşıyan Wimbledon L.A., bu gururu tüm öğrencileri ile paylaşmak istiyor. Öncelikli olarak şubelerinde eğitim alan her öğrencisinin yurtdışı eğitimini de deneyimlemesini isteyen WLA, şubelerinden bağımsız olarak yalnızca İngiltere’deki şubesine gitmek isteyen kişilerin de kaydını alıp doğrudan oradaki okula gönderebiliyor. Tek önemli şart, dil seviyesinin belli bir düzeyde olması, onun için de Genel Merkez ofisteki eğitim ekibinden hocalarla seviye tespit sınavı yapılıyor. Öğrencilerin tüm süreçleri de yine Türkiye Genel Merkez ofisten yürütülüyor ve her konuda destek sağlanıyor. İngiltere’ye de gittiğinde yine ekipten kişiler tarafından havaalanında karşılanıp okuluna ve kalacağı yere yerleştiriliyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.